1 Şubat 2012 Çarşamba

Kış Bilgilenmeleri

Mihrimah Asya için her hafta bir etkinlik olarak kendimce  gerçekleştirdiğim bir rutin var . (Babamızla cumartesi birimiz pazar birimiz şeklinde anlaşmış olsak da....) Bu etkinlikleri haftada bir gün ki genelde hafta sonu oluyor günün her saatinde aklıma geldikçe uyguluyorum. Mihri Hatun kiminde memnun oluyor kiminde beklediğim tepkileri vermiyor. Fotoğraflayabildiklerimden bir tanesi kış bilgilenmeleri. Montessori ile daha hamileyken okuduğum bir çok blogda karşılaşmış ve ilgilenmiştim.Ayrıca montessori ile ilgili özellikle montessori eğitimi  blogundan çok şey öğrendim. Sonra da sevgili Deniz (Almina'nın annesi) bloğunda o güzel etkinlikleri paylaşınca daha da ilgimi çekti. Hemen edindim önerilen  bir kaç kitabı. 
Etkinliklerden bir taneside kış ile ilgili yaptığımız sensory tub kış etkinliğimiz. :))))))) Biraz geç bir ekleme oldu ama artık affola.
İçinde pamuk dolu kutumuz bir kaç kuru biber , ayva, kardan adam, Meraklı minik dergisinden bir tundra çadırı ve geyik yerleştirip ve bir de karanfil koku kesesi iliştirince yanına doluverdi.
Mihrimah Asya ilk olarak biberleri aldı eline.
Kardan adamı babamız sahiplendi Mihri Hatun keseyi... Son zamanlarda koku konusunda çok hassasız nedense. Sevgili komşu teyzemiz Seda abla  (oldukça kafa karıştırıcı bie sıfat oldu) sağolsun bize bir ev ayakkabısı hediye etmişti. Minik kuş altı kokulu olan ayakkabıyı her defasında çıkarıp koklamayı tercih ediyor.
Bir de ayvayı dişlemeyi unutmadık. Neyseki yıkanmıştı....:))))))

1 yorum:

thalassapolis dedi ki...

Ben bu postu atlamışım çok güzel olmuş bu çalışma bayıldım maşallah Mihrimah Asya

Yorum Gönder

Yorumlarınızda isim belirtirseniz memnun olurum. Yorumlarınız ve ilginiz için teşekkürler!