20 Mayıs 2012 Pazar

4. Kocaeli Kitap Fuarı

Kitap okumayı her zaman sevmişimdir. Her yerde okuyabilirdim küçükken. Fethiyede gittiğimiz çadır kampında tatil için götürdüğüm tüm kitapları bitirince ağlamaktan bitap düşünce babam hemen bir kitapçı bulup bir sürü kitap almıştı. Kızım da umarım kitap okumayı sever. Mihri Hatuna daha doğmadan önce bir kaç kitap almıştım. Babamız da doğum hediyesi olarak Ayşegül serisini almıştı. Şimdi ise bir dolap kitapta önerilen kitapları edinmeye çalışıyoruz bir bir...

Bu gün 4. Kocaeli Kitap Fuarındaydık. Bir Dolap Kitabın hediyesi Moli ve Olaf da bizimleydi. Moli ve Olaf'ı bu videodan tanıyorduk. Bizim eve gelince kütüphanede yerlerini aldılar. Kariyerlerine Mihri Hatunun kütüphanesinde devam ediyorlar. Sabahları güne annanemiz eşliğinde halay çekerek başlıyorlar. Hop hop diyerek Mihrimah Asya onlara eşlik ediyor.

Geçen pazar aslında kitap fuarına gitmiş ve bir kaç kitap almıştık ama Moli ve Olaf'ı götürmemiştik. Bu defa babamız Banu AVAR'ı dinlemek için gitmek isteyince onlar da arabada yerlerini aldılar.



                                            Mihrimah Asya dolaşırken biraz uyudu.


.

Ama uyanınca da pek bir memnun oldu.


2 yorum:

Adsız dedi ki...

şimdiden kitap kurdu oldu Mihrimah Sultan....

Yıldıray dedi ki...

Moli ve Olaf'ı böyle gezerken görmek bizi çok sevindirdi, teşekkür ederiz:) Halerinden yerlerinde mutlu oldukları ve sevildikleri anlaşılıyor.

Yorum Gönder

Yorumlarınızda isim belirtirseniz memnun olurum. Yorumlarınız ve ilginiz için teşekkürler!